Productiemedewerker voorbehandeling

Productiemedewerker voorbehandeling

16 Jun 2024
North Dakota, Duivendrecht 00000 Duivendrecht USA

Productiemedewerker voorbehandeling

Vacancy expired!

Job Description

Als enthousiaste logistiekmedewerker Voorbehandeling kom je ons teamop de afdeling voorbehandeling Asbest versterken. Dagelijks is dit team verantwoordelijk voor de voorbehandeling van monsters.

Je taken zijn o.a. emmers grond verwerken, bijbehorende administratie en daarnaast kun je bij klanten monsters ophallen door heel Nederland. Ook draag je zorg voor je werkplek door deze opgeruimd en schoon te houden. Het aanvullen en bijhouden van benodigde materialen behoren ook tot je werkzaamheden. Je werkt volgens veiligheidsvoorschrift en zorgt voor een veilige en opgeruimde werkplek.

Qualifications

Profiel:

  • Teamspeler
  • Gedisciplineerd
  • Fysiek werk
  • Bereid ploegendiensten en weekenddienst te draaien
  • Kwaliteit en kwantiteit gericht
  • Flexibel
  • Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent bij voorkeur in bezit van een B-rijbewijs

Het is van belang dat je de Nederlandse taal machtig bent. Sollicitaties in het Engels zullen niet in behandeling genomen worden.

Additional Information

Eurofins biedt:

Een professionele, uitdagende en innovatieve werkomgeving in combinatie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bij een internationale, sterke speler. Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te nemen en mee te groeien met het bedrijf. Je komt terecht in een hecht team, deelt ervaringen en werkt mee aan een veiligere en gezondere leefomgeving.

Bij Eurofins Omegam heerst een prettige werksfeer, collegialiteit en is er ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.

Vragen?
Mail deze naar: [emailprotected]

Sollicitatie:
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer. Dan zien we graag je CV en motivatie via de sollicitatiebutton tegemoet.

Job Details

Jocancy Online Job Portal by jobSearchi.