Groepscoördinator Regio Gooi en Vechtstreek / Hilversum

Groepscoördinator Regio Gooi en Vechtstreek / Hilversum

04 Mar 2024
North Dakota, Hilversum 00000 Hilversum USA

Groepscoördinator Regio Gooi en Vechtstreek / Hilversum

Vacancy expired!

Job Description

Jouw werkzaamheden

Als groepscoördinator ben je drie à vier dagen ‘s middags het vaste gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep. Je draagt zorg voor het proces van de kinderen op de groep; van aanmelding, wenmaand tot aan de jaarlijkse evaluaties. Je waarborgt de kwaliteit van de groepsbegeleiding, je voert de begeleiding uit en coördineert en regisseert het proces. Vanuit je eigen expertise, ondersteun je de kinderen bij hun problematieken en vraagstukken.

Als groepscoördinator heb je verantwoordelijkheid over het hele reilen en zeilen van de groep. Je bent het vaste aanspreekpunt voor zowel ouders als scholen. Je houdt je bezig met de juiste groepsbezetting, aanmeldingen en het aannemen van begeleiders. Je begeleidt drie à vier dagen ‘s middags op de groep en hebt de ochtenden vrij voor je coördinerende taken.

Zijn wij een match made in heaven?

Wij zijn opzoek naar een groepscoördinator die al ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Naast de inhoudelijke begeleiding van de kinderen op de groep en de coördinerende rol zie je de uitdaging om Vesper te helpen groeien (en daarmee de operationele taken die hierbij komen kijken). Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

Qualifications

En tuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

- Afgeronde relevante HBO- opleiding

- Minimaal 4 jaar werkervaring in de jeugdzorg / kinderopvang met focus op groepsbegeleiding van kinderen met (gedrags-)problematiek.

- Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft.

- Je bent leergierig en wilt graag investeren in je eigen ontwikkeling.

- Je bent flexibel als het om werktijden gaat.

- Een rijbewijs en/of auto is mooi meegenomen

- Je komt uit de omgeving Hilversum

- Denkt mee over de toekomst van VesperCare

Additional Information

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische werkomgeving
  • Een werkplek om jouw talenten (nog) verder te ontwikkelen
  • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng
  • Mogelijkheid tot doorgroeien

Job Details

Jocancy Online Job Portal by jobSearchi.