Analist microbiologie

Analist microbiologie

04 Mar 2024
North Dakota, Oosterhout 00000 Oosterhout USA

Analist microbiologie

Vacancy expired!

Job Description

In defunctie van analist microbiologie ben je verantwoordelijk voor het volgens planning uitvoeren en beoordelen van microbiologisch analyses, daarbij het op verantwoorde wijze volgen van de geldende kwaliteits-, veiligheids- en werkvoorschriften en procedures.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor monstervoorbereiding, inzetten van monsters, evalueren van platen en determineren van micro-organismen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het op een correcte manier gebruiken van apparatuur, instrumenten en faciliteiten op het laboratorium. Je maakt deel uit van je enthousiast en dynamisch team.

Qualifications

Jouw kennis, kunde en ervaring omvatten:

  • Een afgeronde mlo-opleiding in de richting van microbiologie;
  • Enige werk- en/of stage-ervaring als microbiologisch analist is gewenst, bij voorkeur in een voedsellaboratorium;
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereidom in ploegendienst te werken en eenmaal per maand een weekenddag te werken.

Additional Information

We bieden een interessante fulltime baan in een veelzijdige werkomgeving, binnen een beursgenoteerde organisatie. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een sport- en fietsplan en een collectieve zorgverzekering. We zorgen verder voor veel mogelijkheden op het gebied van professionele ontwikkeling.

Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Ismay van Noort via 088-214 3012.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.

Job Details

Jocancy Online Job Portal by jobSearchi.